Gastenboek

Op deze pagina kunt u reviews terugvinden van klanten. U heeft hier ook de mogelijkheid om zelf een review te plaatsen. Ook is het mogelijk om op mijn Facebook of Google een review achter te laten. Dit wordt heel erg gewaardeerd.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Angelique uit Arnhem heeft geschreven op 5 oktober 2019 om 10:54:
Bij Lis twee prachtige asbedels laten maken met het as van mijn moeder. Aangezien zij nogal plotseling en op jonge leeftijd is overleden was dit best heftige momenten. Zelf woon ik bij Lis in de buurt dus heb ik het as gelukkig zelf kunnen brengen. Lis is erg gastvrij en meelevend. Ik zal in de toekomst zeker nog meer bedels bestellen/kopen bij Lis. Ga zo door meid, je maakt prachtige bedels. Veel liefs Angelique (en Patricia)
Yakandra uit Zwolle heeft geschreven op 3 oktober 2019 om 07:15:
Ik heb bij lis een mooie asbedel laten ter herinnering aan mijn opa hij is zo mooi geworden en heb zo fijne uitleg gekregen hoe het in zijn werk gaat bedankt dat je zo meelevend en geduldig bent lis ik ben er zo blij mee๐Ÿ˜โค groetjes yakandra
Janny Schuur uit Schagen heeft geschreven op 2 oktober 2019 om 23:14:
Hele mooie asbedel heeft Lis voor mij gemaakt, precies zoals ik mij had voorgesteld. Hartelijk dank.
Maria Bongers uit Hierden heeft geschreven op 28 september 2019 om 06:04:
Heel blij met de bangle en bedel van Lis. Zeer chique en mooi en zal ik toekomst zeker nog meer bedels bestellen.
Nannie Boersma uit Spijkenisse heeft geschreven op 27 september 2019 om 10:55:
Hallo ,ik leerde Lis kennen via Facebook bij de trollbeads groep en er kwamen zulke mooie bedels voorbij die zij zelf maakte,kortom zij heeft voor mij een prachtige asbedel gemaakt met de as van mijn man, ik wilde na 3 jaar iets bij me dragen waarmee hij โ€œzichtbaar โ€œvoor mij werd, ik ben er heel erg blij mee, hij is goed zichtbaar in een mooie kleur blauw/groen .De kleur van de zee waar hij van hield.
Sandra Erhart uit Tiel heeft geschreven op 22 september 2019 om 22:25:
Even een berichtje achterlaten. Ik heb enige tijd geleden via Facebook kennis mogen maken met Lis. Ik zag op haar Facebook site prachtige herinnerings bedels en ik wilde daar meer over weten. Ik heb op 1e kerstdag de zware beslissing moeten nemen om onze Golden vriendin van 7 jaar te moeten laten gaan, heel plotseling.๐Ÿ˜ข. Vroeg aan Lis wat ze nodig had voor een asbedel. Lis heeft mij alles uitgelegd en dat ze maar heel weinig as nodig had. Lis was heel mee levend en zei: neem je tijd. Dat vond ik zo mooi. Totdat er op Facebook een actie van haar was om een asbedel te winnen. Ik dacht, ik doe hier gewoon aan mee en uitgerekend ik win de bedel. Het heeft even geduurd voordat ik de stap kon zetten. Lis heeft voor mij een prachtige asbedel gemaakt in een ivoor kleur, onze Aimy was blond van kleur. Tevens heeft ze een mooie bedel voor mijn man gemaakt, ook heeft Lis nog eeen bedel gemaakt van de haartjes van mijn Golden. Echt in รฉรฉn woord prachtig! Nu draag ik haar voor altijd bij mij. Dankjewel lieve Lis, blij om jou te kennen!๐Ÿ˜˜
Marjon uit Emmen heeft geschreven op 17 augustus 2019 om 11:42:
Vandaag mijn hele mooie bedel ontvangen met haartjes van mijn overleden kat erin verwerkt. Zo mooi en speciaal โค๏ธ. Gekregen van een hele lieve collega! Bedankt Marian en Lis!!
marian.c heeft geschreven op 6 augustus 2019 om 17:09:
Een tijdje terug ook eerst 1 bedel laten maken met haar van de katten, maar die was zo mooi , dus toen direkt een tweede laten maken. En ik ben er zo blij mee! Lis denkt mee en is / blijft altijd vriendelijk . Als ik het eerder had geweten had ik ook wat as bewaard van een andere kat die net was overleden. Maar ja toen had ik dit nog niet gezien. ( gezien via facebook) Ook ik kom zeker nog eens terug! Want de bedels zijn zo mooi! .. Nu net eentje besteld voor een collega die ook haar kat heeft moeten laten inslapen, zo heeft ze ook een mooie herinnering. Bedankt Lis en ga vooral zo door!
Cora Stelling uit Amsterdam heeft geschreven op 4 augustus 2019 om 08:20:
Ik heb een prachtige bedel met het haar van mijn hondje. De bedel is zo verfijnd en met liefde gemaakt, Lis luistert naar haar klanten en komt met prachtig resultaat . Mijn hondje leeft gelukkig nog maar mocht hij er straks niet meer zijn dan komt er zeker een asbedel bij. Lieve Lis veel succes .
mariette uit Dieren heeft geschreven op 3 augustus 2019 om 23:00:
In mijn vakantie heb ik een trollbead ketting gekocht incl bedels ...ik kwam via fb deze site tegen en kwam met lis in contact. Ik heb een mooie bedel laten maken met een veertje van mijn papegaai en een bedel van mijn hondje met zijn haar . Onze mops buster was net ingeslapen en ik heb ter herinnering aan hem een mooie bedel met haar erin laten maken .lis heeft prima meegedacht en heeft zelfs een zirkonia steentje bij buster zijn bedel ingemaakt wat symboliseerd dat hij een sterretje is nu.ik heb afgelopen week nog 2 bedels besteld en ze zijn net zo mooi als de merk trollbeads ,alleen veel betaalbaarder. Ik ben vaste klant geworden . Beads by lis zijn super gaaf en prima service. Veel succes met de start van je mooie bedrijfje . Liefs mariรซtte ๐Ÿ˜˜